Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έτοιμος για επιστροφή ο Phil Jackson




Γεμάτος ενέργεια, αλλά και διαθεση να κάνει πράγματα που απέφευγε τα τελευταία χρόνια είναι ο Phil Jackson, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μνηστή του σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Θα φωνάξει το δικό του "I'm back" ή θα παραμείνει οριστικα μακριά από τα γήπεδα του ΝΒΑ; Αν και μέχρι πριν από λίγους μήνες τα δεδομένα έλεγαν ότι δεν σκέφτεται την επιστροφή στους πάγκους, ο Phil Jackson νιώθει το σαράκι της προπονητικής να τον καίει. Αυτό τουλάχιστον παραδέχθηκε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Jeanie Buss, η μνηστή του τα τελευταία 11 χρόνια, η οποία παραδέχθηκε πως ο Zen Master είναι υγιής και γεμάτος ενέργεια.

"Η πραγματικότητα είναι ότι τον άκουσα να σχεδιάζει παιχνίδι τένις με έναν φίλο του, γεγονός που δεν είχε συζητήσει τα τελευταία οκτώ χρόνια" σχολίασε η κόρη του ιδιοκτήτη των Los Angeles Lakers και συνέχισε λέγοντας ότι: "Η επέμβαση στο γόνατο είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, ήταν ένα θαύμα. Δεν μπορούσε να την κάνει λόγω των υποχρεώσεών του, όμως πλέον δεν πονάει και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είχε ταλαιπωρηθεί πολύ".

Την ώρα λοιπόν που ο Jackson έχει αφήσει στο περιθώριο τα προβλήματα υγείας που τον "ζόρισαν" την τελευταία πενταετία, οι Knicks συνεχίζουν να τον έχουν στο μυαλό τους. Ναι μεν ο Mike Woodson έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να παραμείνει στη Νέα Υόρκη, όμως σε περίπτωση που υπάρξει πρόσφορο έδαφος, τότε ο 11 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ θα απασχολήσει σοβαρά τον James Dolan.

H ουσία είναι ότι αν ο Jackson αποφασίσει να γυρίσει στους πάγκους, δεν θα δυσκολευτεί να βρει μια καλή δουλειά. Οι Bulls δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Tom Thibodeau, οι Thunder θα μιλήσουν μετά το τέλος της σεζόν με τον Scott Brooks, ενώ ο Rick Carlisle είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους Mavericks και ο Stan Van Gundy βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από τους Orlando Magic.

Ας μην αποκλείουμε τέλος και τους Lakers, οι οποίοι λέγεται ότι θα απολύσουν τον Mike Brown σε περίπτωση που ηττηθούν τα ξημερώματα της Κυριακής από τους Denver Nuggets. Όπως κι αν έχει, ένας προπονητής του επιπέδου του Jackson, δεν μπορεί παρά να συγκινεί οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου